Hommikusöögi retseptid

Argipäevased hakkliha-pannileivad 

Toidutare, 26. juuni 2005, 12:27
Kuumad pannileivad

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk röstsai
KATE
112.5 g segahakkliha
0.5 tk muna
0.25 tk Sibul
0.5 dl maitsestamata jogurt
0.25 dl Riivsai
0.25 tl sool
Paprika (jahvatatud)
valge pipar (jahvatatud)

Valmistamine
Lõika sibul hästi peeneks ja sega ülejäänud ainetega kokku. Rösti leivaviilud rösteris või kuival pannil.  Jaga hakklihasegu jahtunud saiaviiludele ja määri suure noaga ühtlase kihina laiali. Segu võiks isegi veidi üle serva ulatuda, kuna hakkliha küpsemisega kaasneb üsna tuntav kokkutõmbumine. Pane viilud õlisele pannile, hakklihakiht allpool, ning küpseta suhteliselt madalal kuumusel 10 minutit. Tõsta pruunistunud ja läbiküpsenud hakklihakihiga leivad taldrikutele, liha üleval; aseta peale tomatirattad ja puista üle murulauguga. Serveeri otsekohe.  Lisandiks: 2 suuremat tomatit murulauku

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee