Hommikusöögi retseptid

Kala kuuma juustu-munakatte all 

Maire Suitsu, 26. mai 2008, 07:16
Maitsvad kuumad võileivad

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk röstsai
võileivamajonees
0.25 karp tuunikala
Murulauk
0.5 tk munarebu
0.25 tk muna
25 g riivitud juust

Valmistamine
Kuumuta saiaviilud ahjuplaadil või rösteris. Määri neile veidi majoneesi ja lao selle peale kalatükid; riputa peale murulauku. Klopi munarebud ja terve muna lahti ning sega riivjuustuga; jaga saadud segu võileibadele. Küpseta ahju ülaosas 200° C juures 10 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee