Hommikusöögi retseptid

Kiirpitsad 

Toidutare, 26. juuni 2005, 11:24
Lihtne eine

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 tk koorikleib
1 sl tomatikaste
0.5 tk Tomat
sink
0.25 tl Pitsamaitseaine
0.5 dl riivitud juust
0.5 dl riivitud juust

Valmistamine
Pane leivaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri neile kastet. Lao sellele tomativiile või -tükikesi, puista neile peenestatud sinki või vorsti. Riputa peale veidi pitsamaitseainet ja riivjuustu ning küpseta 225° ahju ülaosas 8–10 minutit ehk kuni juust sulab. NB! Kalasõbrad võivad liha asemel pruukida kuivaks nõrutatud tuunikalahoidist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee