Hommikusöögi retseptid

Munaroog herneste ja riisiga 

Toidutare, 26. juuni 2005, 11:05
Maitsev panniroog

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 tk Sibul
0.75 sl õli
25 g sinki, vorsti või lihajääke
0.25 dl külmutatud herned
1.5 dl keedetud riis
1 tk muna
0.75 sl vesi
sool
pipar (jahvatatud)

Valmistamine
Kuumuta peenestatud sibulat õlis 5 minutit, lisa herned, ribadeks lõigatud sink ja riis ning sega läbi. Klopi munad lahti, lisa vesi ja maitseained ning kalla pannile. Kuumuta madalal kuumusel, pannilabidaga pidevalt põhjast segades, kuni muna hakkab kergelt hüübima. Tõsta pann otsekohe pliidilt ning jaga roog valmispandud taldrikutele, sest panni kuumuses edasi küpsedes muutub roog kuivaks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee