Lõunasöögi retseptid

Vorsti-riisi panniroog 

Maire Suitsu, 24. oktoober 2008, 12:37
Vürtsikas vorsti-riisi panniroog

Kogus: neljale

Koostisosad
2 sl õli
2 tk kõva hapukas õun
1 tk Sibul
1.5 tl Karri
Cayenne'i pipar
0.25 tl must pipar (jahvatatud)
6 dl riis (keedetud)
300 g poolsuitsuvorst

Valmistamine
Aja õli pannil madalal kuumusel tuliseks ning hauta väikesteks tükkideks lõigatud õunu ja peenestatud sibulat 7–8 minutit. Riputa peale maitseained ja kuumuta segades veel mõned minutid. Lisa riis ja tükikesteks lõigatud vorst (või ükskõik milliseid praejääke), kuumuta kaane all veel 5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee