Kaerahelbe-banaanikoogid kahele
Kogus: ühele
Koostisosad
3 dl petipiim või keefir
1.2 dl kiirkaerahelbed
2.5 dl jahu
0.5 tl söögisooda
0.5 tl sool
1 tk muna
1 sl õli
2 tk Banaan
Valmistamine
Sega kaerahelbed hapupiimaga ja lase 10 minutit pehmeneda. Sega suuremas kausis kuivad ained omavahel läbi ning kalla kaerahelbesegu peale. Klopi (suur) muna õliga kokku ja lisa taignale, sega hästi läbi. Lisa väikesteks tükikesteks lõigatud küpsed banaanid. Kui taigen tundub liiga paks, lisa paar lusikatäit vett. Küpseta taignast väikesel omletipannil keskmisel kuumusel ülepannikoogid, küpsetades alumist poolt umbes 4 minutit ja siis teist pool 1–2 minutit.
Kommentaarid (0)