Kiudainerikkad toidud

Pohlavaht 

Toidutare, 4. juuni 2005, 19:06
Pohlavaht vahustatud munarebuga.

2 munarebu
1 kuhjaga dl suhkrut
200 g külmutatud pohli või jõhvikaid 
2 dl 35% rõõska koort
3 tl zhelatiinijahu
3 sl vett
2 munavalget
serveerimiseks vahukoort ja terveid marju
Vahusta munarebud suhkruga, lisa püreeritud marjad ja vahustatud koor. Sega zhelatiinijahu keeva veega, sulata segades, lase leigeks jahtuda. Kalla peene joana marjasegu hulka, viimast pidevalt segades. Viimasena kalla juurde tihedaks läikivaks vahuks klopitud munavalged ja tősta ülejäänud ainetega őrnalt segamini. Jaga otsekohe kaheksasse pokaali ja lase jahedas tarduda. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee