Kiudainerikkad toidud

Paks maasikakissell 

Toidutare, 4. juuni 2005, 19:02
Paks maasikakissell külmutatud maasikatest.

1 l vett
450 g külmutatud maasikaid   
1,5 dl või rohkem suhkrut 
1 dl kartulijahu 
Aja vesi keema, lisa pool maasikogusest ja keeda, kuni marjad lagunevad. Tõsta anum pliidilt. Sega juurde suhkur ja ülejäänud maasikad – piskesed tervelt, suuremad pikuti sektoriteks lõigatult. Lisa seejärel 1 dl veega segatud kartulijahu peene joana ja kisselli pidevalt segades.
Tõsta keedunõu pliidile ja kuumuta aeglaselt segades, kuni anuma keskelt tõusevad pinnale esimesed mullid. Tõsta anum kohe pliidilt ja jaga kissell serveerimisanumatesse jahtuma, naha tekkimise ärahoidmiseks riputa pinnale õhuke suhkrukiht.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee