Lõunasöögi retseptid

Üleküpsetatud köögiviljad 

Toidutare, 27. mai 2005, 13:53
Juustukastmega üleküpsetatud köögiviljad. Kasutada võib nii värskeid kui ka külmutatud köögivilju.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg värsked või külmutatud köögiviljad (lillkapsas,porgand,kartul,hernes,aeduba,tomat,tsukiini jt)
2 sl *või
3 sl nisujahu
5 dl piim
100 g toorjuust
1.5 dl riivjuust
värskelt jahvatatud roheline pipar
sool

Valmistamine
Köögiviljad keeta väheses vees või veeaurus peaaegu pehmeks. Või sulatada, lisada nisujahu ja kuumutada koos mõni minut. Lisada piim ja toorjuust ning keeta tasasel tulel pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Kaste valada kohe kuumakindlasse nõusse laotud köögiviljadele. Peale puistata riivjuustu. Küpsetada ahjus 200°C juures 10-15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee