Üleküpsetatud köögiviljad
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 kg värsked või külmutatud köögiviljad (lillkapsas,porgand,kartul,hernes,aeduba,tomat,tsukiini jt)
2 sl *või
3 sl nisujahu
5 dl piim
100 g toorjuust
1.5 dl riivjuust
värskelt jahvatatud roheline pipar
sool
Valmistamine
Köögiviljad keeta väheses vees või veeaurus peaaegu pehmeks. Või sulatada, lisada nisujahu ja kuumutada koos mõni minut. Lisada piim ja toorjuust ning keeta tasasel tulel pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Kaste valada kohe kuumakindlasse nõusse laotud köögiviljadele. Peale puistata riivjuustu. Küpsetada ahjus 200°C juures 10-15 minutit.
Kommentaarid (0)