Kalatoitude retseptid

Räimerullid fooliumis 

Toidutare, 27. mai 2005, 10:11
Suurtest räimedest saab imemaitsvad rullid, mida võib serveerida nii oma perele kui ka külalistele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk suur räim
sool
värskelt jahvatatud valge pipar
Sidrunipipar
hakitud till
sidrunimahl
4 tk värske šampinjon
4 tk keedetud muna
4 tk sidrunilohk
maitseroheline
paprikaribad

Valmistamine
Räimed puhastada ja fileerida. Kalafileed maitsestada soola, pipra ja hakitud tilliga, piserdada sidrunimahlaga ning keerata rulli, iga rulli sisse panna üks šampinjon. Rullid pakkida fooliumisse ja küpsetada ahjus 220°C juures 20 minutit. Räimerulle võib serveerida koos fooliumiga, avades selle pisut. Lisandiks sobivad riisilisand ja ürdikaste, keedetud poolitatud muna ja sidrunilohk. Portsjonid kaunistada maitserohelise ning paprikaribadega. Nii serveerides oleme saanud räimeroa, mida võib ka väga pidulikku menüüsse lülitada.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee