Kalatoitude retseptid

Räimefrikadellisupp 

Toidutare, 8. august 2005, 13:56
Räimefrikadellisupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3.75 dl Vesi
1 tk Kartul
0.25 tk Porgand
0.25 tk Sibul
0.25 sl Või
Valge pipar
Sool
Aedtill
150 g Räimefilee
0.25 dl Riivsai
0.5 dl Piim
0.25 tk Sibul
0.25 tk Muna
Sool

Valmistamine
Räimefileed ja sibul hakkida köögikombainis. Riivsai leotada piimas, segada hakkmassi ja munaga. Segu maitsestada, sellest vormida märgade kätega ühesuurused väikesed pallikesed. Tükeldatud sibul ja porgand kuumutada võis, kuni sibul on muutunud klaasjaks. Vesi kuumutada keema, maitsestada vähese soolaga. Lisada tükeldatud kartul ja keeta viis minutit. Lisada võis kuumutatud köögiviljad, kuumutada uuesti keema. Lisada frikadellid ja keeta tasasel tulel, kuni frikadellid on küpsed (tõusevad pinnale). Valmis supile riputada hakitud tilli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee