Hommikusöögi retseptid

Hele marinaad räimepihvidele 

Toidutare, 25. november 2006, 13:53
Heledas marinaadis võib marineerida peale räimepihvide ka lihtsalt praetud räimi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 dl vesi
1 tk Porgand
1 tk Sibul
5 tera Must pipar
1 leht Loorber
1.5 tl sool
1 tl suhkur
1.5 tl 30% äädikas

Valmistamine
Võib lisada mitmeid maitseaineid: vürtsi, kaneeli, maitseürte (melissi, punet), tilliseemneid jne. Vesi kuumutada keema. Lisada viilutatud porgand ja sibul ning keeta need peaaegu pehmeks. Seejärel lisada sool ja vürtsid, kuumutada korraks keema. Lisada äädikas, tõsta marinaad pliidilt ja jahutada. Jahtunud marinaad valada klaas- või emailnõusse laotud räimepihvidele. Marinaad peab ulatuma sentimeetri jagu üle pihvide.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee