Kalatoitude retseptid

Räimepihvid II 

Toidutare, 27. mai 2005, 08:14
Räimepihvid sobivad nii soojaks kui ka külmaks suupisteks, pearoaks, nii igapäeva- kui ka pidulauale. Räimepihve võib ka marineerida. Kõik oleneb sellest, mida paneme täidiseks ja milliste lisanditega neid pakume.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g värske räim
Aedtill
värskelt jahvatatud valge pipar
sool
0.5 dl nisujahu
3 sl riivsai või rukkijahu
praadimiseks taimeõli
1 tk muna
1.5 sl piim

Valmistamine
Räimed puhastada ja fileerida. Pooled räimefileed laduda lõikelauale, nahaga pool vastu lauda. Riputada peale pipart, hakitud tilli, veidi soola (võib piserdada ka sidrunimahla). Panna peale teine filee ja suruda servad kokku. Pihvid paneerida ettevaatlikult esmalt nisujahus, siis muna-piimasegus ja seejärel riivsaias või rukkijahus. Praadida pannil kuldpruuniks või küpsetada ahjus. Serveerida külmalt või soojalt. Räimepihvidesse sobib täidiseks panna toorjuustu, sulatatud juustu viile, rohelist võid, võitükikesi, tükeldatud ja õlis kuumutatud seeni, sibulat või peekonit, hakitud keedetud muna või muna ja vürtsikilu segu, võis hautatud porrut jne.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee