Itaalia köök

Itaalia juustupirukas 

Toidutare, 4. jaanuar 2008, 16:00
Itaalia juustupirukas 
Suvistel väljasõitudel võiks pitsasõpru rõõmustada maitsva itaalia juustupirukaga, mis on täidetud šampinjonide, paprika ja spargliga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g või
100 g riivjuust
1 dl kohvikoor
5 dl nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
400 g *värsked šampinjonid
2 sl või
1 tk punane paprika
1 purk konserveeritud spargel
200 g või värske spargel
4 dl riivjuust
2 dl kohvikoor
4 tk muna
1.5 sl Pune
1 tl purustatud must pipar
1.5 tl sool

Valmistamine
Sega toasoe või riivjuustu, jahu, küpsetuspulbri ja koorega. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tükelda seened ja pruunista kergelt võis. Nõruta ning tükelda spargel. Lõika paprika kuubikuteks. Pane köögiviljad kihiti riivjuustuga ülepuistatud põhjale. Sega koor, munad ja maitseained ning vala täidisele. Küpseta ahjus 200°C juures 25 minutit.Retsept on mõeldud kümnele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee