Itaalia juustupirukas
, 4. jaanuar 2008 16:00
Itaalia juustupirukas
Suvistel väljasõitudel võiks pitsasõpru rõõmustada maitsva itaalia juustupirukaga, mis on täidetud šampinjonide, paprika ja spargliga.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
200 g või
100 g riivjuust
1 dl kohvikoor
5 dl nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
400 g *värsked šampinjonid
2 sl või
1 tk punane paprika
1 purk konserveeritud spargel
200 g või värske spargel
4 dl riivjuust
2 dl kohvikoor
4 tk muna
1.5 sl Pune
1 tl purustatud must pipar
1.5 tl sool
200 g või

100 g riivjuust

1 dl kohvikoor

5 dl nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
400 g *värsked šampinjonid
2 sl või

1 tk punane paprika
1 purk konserveeritud spargel
200 g või värske spargel
4 dl riivjuust

2 dl kohvikoor

4 tk muna
1.5 sl Pune
1 tl purustatud must pipar
1.5 tl sool
Valmistamine
Sega toasoe või riivjuustu, jahu, küpsetuspulbri ja koorega. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tükelda seened ja pruunista kergelt võis. Nõruta ning tükelda spargel. Lõika paprika kuubikuteks. Pane köögiviljad kihiti riivjuustuga ülepuistatud põhjale. Sega koor, munad ja maitseained ning vala täidisele. Küpseta ahjus 200°C juures 25 minutit.Retsept on mõeldud kümnele sööjale.