Küpsetised

Äraspidine rabarbrikook 

Toidutare, 25. mai 2005, 03:17
Äraspidist rabarbrikooki serveeri vanillikastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
50 g või või margariin
2 dl fariinsuhkur
(või 1 dl suhkrut ja 1 dl peenestatud mandleid)
2.5 dl rabarbritükid
0.5 dl suhkur
100 g *või või margariin
1 dl suhkur
2 tk muna
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Küpsetuspulber
1.5 dl nisujahu

Valmistamine
Kuumutada ahi 175°C-ni. Sulatada väikeses koogivormis või ja määrida võiga ka vormi küljed. Raputada vormi fariinsuhkrut. Valada vormi väikesed rabarbritükid ja puistata suhkruga üle. Vahustada taina jaoks või ja suhkur, lisada ükshaaval munad ning lõpuks kokkusegatud kuivained. Tainas segada ühtlaseks ja valada vormi rabarbrile peale. Küpsetada umbes 40 minutit. Enne vormist väljalöömist lasta koogil pooleldi ära jahtuda. Serveerida vanillikastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee