Kiudainerikkad toidud

Pähkline ahjurabarber ingveriga 

Toidutare, 25. mai 2005, 03:04
Pähklite ja rosinatega ahjus küpsetatud rabarbrihõrgutis. Serveeri soojalt koos jäätisega.

Kogus: kolmele

Koostisosad
500 g värske rabarber
0.5 dl rosinad
1 dl peenestatud pähklid
1.5 dl suhkur
1 tl Ingver (kuivatud)

Valmistamine
Laduda pestud ja tükeldatud rabarber rosinate ning pähklitega kihiti määritud ahjuvormi. Raputada kihtide vahele suhkrut ja ingverit. Küpsetada ahjus 200°C juures, kuni rabarber on pehme. Serveerida soojalt koos jäätisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee