Vegan toidud

Pungasalat 

Toidutare, 25. mai 2005, 01:20
Tervislik vitamiinirikas kevadine salat kurgi ja ürtide ning mustsõstrapungadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk värske kurk
1 tk hapukurk
1 peotäis hakitud naat
1 peotäis hakitud nurmenukulehed
1 peotäis mustsõstrapungad ja noored lehed
hakitud murulauk
hakitud kikkaputk
3 sl *õli
suhkur
sool
värske sidruni mahl

Valmistamine
Tükeldage kurgid ja segage ülejäänud koostisainetega. Valage kõik üle kastmega ning laske salatil enne serveerimist 15 minutit maitsestuda. Retsept on mõeldud viiele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee