Kalatoitude retseptid

Kilusalat 

Toidutare, 25. mai 2005, 00:15
Vürtsikilusalat kartuli ja kurgiga. Eesti rahvusroog noorte kokkade tõlgenduses.

Kogus: ühele

Koostisosad
25 g puhastamata vürtsikilu
37.5 g koorega keedetud kartulid
0.25 tk väike mugulsibul
0.25 tk väike marineeritud kurk
1 tk kooreta keedetud munakollane
kaunistuseks värsket kurki
17.5 g *hapukoor
17.5 majonees
hakitud till
sool

Valmistamine
Puhastage vürtsikilud, fileerige nahata fileeks. Keerake fileed rullidena kokku. Kartulid koorige ja lõigake viiludeks, hakkige sibul. Hapukoorest ja majoneesist valmistage kaste. Lisage hakitud tilli, maitsestage soola ja sidrunimahlaga. Serveerige praetaldrikul nii, et kõik salatikomponendid oleksid näha. Taldriku keskele asetage (rõngasvormiga) alumiseks kihiks kartuliviilud, seejärel kilurullid, hakitud sibul ja marineeritud kurgiviilud. Kõikide kihtide vahele pange natuke salatikastet. Kaunistuseks asetage salatile keedetud munarebu, tillioks, vormiga väljavõetud värske kurk ja purustatud pipar.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee