Kalatoitude retseptid

Supp mereandidest 

Toidutare, 24. mai 2005, 23:50
Korea roog. Mereandidest supp sisaldab lõhet, hõbeheiki, krevette, kalmaari.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
250 g hõbeheik
250 g Lõhe
15 tk koorimata krevetid
150 g Kalmaar
1 pihutäis Merikapsas
200 g Hiina kapsas
2 tk kartul
0.5 tk Sidrun
1 sl seesamiseemned

Valmistamine
Võtke 2 l vett, lisage pisut soola ja keetke selles merikapsast 30 minutit. Seejärel lisage puljongisse tükeldatud kartul ning hiina kapsas. Veidi hiljem kalmaar, hõbeheik ja lõhe. Keemise lõpul pistke potti krevetid ning koorega viilutatud sidrun. Enne serveerimist lisage supile seesamiseemned.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee