Kalatoitude retseptid
24. mai 2005, 23:50

Supp mereandidest

Korea roog. Mereandidest supp sisaldab lõhet, hõbeheiki, krevette, kalmaari.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
250 g hõbeheik
250 g Lõhe
15 tk koorimata krevetid
150 g Kalmaar
1 pihutäis Merikapsas
200 g Hiina kapsas
2 tk kartul
0.5 tk Sidrun
1 sl seesamiseemned

Valmistamine
Võtke 2 l vett, lisage pisut soola ja keetke selles merikapsast 30 minutit. Seejärel lisage puljongisse tükeldatud kartul ning hiina kapsas. Veidi hiljem kalmaar, hõbeheik ja lõhe. Keemise lõpul pistke potti krevetid ning koorega viilutatud sidrun. Enne serveerimist lisage supile seesamiseemned.