Mantud
Kogus: ühele
Koostisosad
200 g jahu
1 tk muna
1 dl vesi
sool
500 g *liha
150 g Valge peakapsas
3 tk Sibul
sool
Must pipar
Valmistamine
Täidise jaoks lõigake toores liha hästi peenetks ribadeks, segage hakitud sibula, kapsa, soola ja pipraga. Segage veetsm jahust, munast ja soolast sitke nuudlitainas. Rullige see hästi õhukeseks. Lõigake tainast ümbrikud mille keskele asetage paar lusikatäit täidist. Seejärel kuumutage mantusid aurus umbes 30 minutit. Mantusid süüakse salatitega, erilise maitse annab neile tšillikaste, mida serveeritakse pisikeses kausis. Tšillikastme tegemiseks ajage tšillikaun läbi hakklihamasina ning lisage nii palju õli, et kaste saaks paraja paksusega.
Kommentaarid (0)