Lõunasöögi retseptid

Kurgipüreesupp 

Toidutare, 24. mai 2005, 23:22
Leige kurgipüreesupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1.5 dl köögiviljapuljong
0.25 tk pikk kurk
0.5 tk Tomat
0.5 dl maitsestamata jogurt
värske münt
tabascokaste
(jää)

Valmistamine
Aja köögiviljapuljong korraks keema. Tükelda kurk ja üks tomat ning lisa need leemele. Lisa tulelt võeud leemesse jogurt ja värske münt. Püreeri supp ning maitsesta tabascoga. Teise tomati otsa tee sügav ristlõige ja eelamda seemned. Tükelda tomat. Lisa tomatitükid supisse ning kaunista mündilehekestega. Kurgipüreesuppi võid serveerida ka täiesti külmalt. Selleks lisa supisse jääd.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee