Linnuliha retseptid

Vokiroog kanahakklihast 

Toidutare, 15. märts 2011, 12:07
Vokkroog kanahakklihast šampinjonide ja spargelkapsaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
50 g kanahakkliha
50 g nuudlid
50 g värsked šampinjonid
1 väike tükk Spargelkapsas
0.5 tk Porgand
0.25 sl laimimahl
0.25 sl kala- või sojakaste
0.25 sl õli
lisandiks magus tšillikaste

Valmistamine
Pane kanahakkliha pannile ja prae kiiresti läbi. Maitsesta laimimahla ning kala- või sojakastmega. Puhasta ja tükelda porgandid. Tükelda šampinjonid ja spargelkapsas. Pane tükeldatud porgandid, seened ning spargelkapsas vokkpannile ja prae kiiresti läbi. Aja nuudlid keema. Pane kõik vokkpannile kokku ja kuumuta. Serveeri magusa tšillikastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee