Kalatoitude retseptid

Praelõhe paprikasalsaga 

Toidutare, 24. mai 2005, 22:54
Praelõhe paprikasalsa ja keedetud riisiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.75 dl riis
150 g lõhekala
0.125 tk *paprika
0.25 tk Tomat
kevadsibul
värske koriander
0.25 tk värske tšillikaun
0.25 sl sidrunimahl
0.25 tl suhkur
sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda riis pakendil antud juhendi järgi. Puhasta kala roogudest ja tükelda. Pane pannile ning prae mõni minut mõlemalt küljelt. Tee salsa: haki kõik sinna kuuluv peeneks ja sega kokku. Serveeri praetud lõhet koos salsa ja keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee