Lõunasöögi retseptid

Hakklihapihvid 

Toidutare, 24. mai 2005, 22:48
Hakklihapihvid friikartulite ja aedubadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g loomahakkliha
125 g külmutatud friikartulid
75 g külmutatud oakaunad
0.25 tk Punane sibul
0.25 sl sidrunimahl
sool
Must pipar
0.25 sl oliivõli

Valmistamine
Kuumuta friikartulid ahjus vastavalt pakendil antud juhisele. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Sega hästi läbi ning vormi 4 pihvi. Riputa neile veel soola ja pipart peale, pane pannile ning prae mõlemalt poolt läbi. Tõsta valmis pihvid taldrikule. Koori ja viiluta sibul, pane kuumale pannile ning küpseta veidi. Lõpuks lisa pannile ka oad, oliivõli ja sidrunimahl. Serveeri pihvid koos friikartulite ja ubadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee