Lõunasöögi retseptid

Õuntega hautatud sealiha 

Toidutare, 24. mai 2005, 22:11
Õunte ja sibulatega hautatud sealiha.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 lõik (125 g) seakarbonaad
0.5 sl või
0.5 tk Sibul
0.75 tk hapukam õun
vesi või puljong
hakitud petersell
sool

Valmistamine
Sulata või pannil ja prae sealiha tasasel tulel kummaltki küljelt umbes 2 minutit. Maitsesta soolaga. Tõsta lihaviilud pannilt ära ja hoia soojas. Koori ja viiluta sibul. Pane pannile uus või ja prae sibulad kergelt klaasjaks. Poolita õunad ja lõika viiludeks, eemalda südamikud. Pane õunaviilud sibulate juurde pannile, nende peale aga sealiha. Hauta tasasel tulel kaane all umbes 10 minutit. Kui toit tundub liiga kuiv, lisa veidi vett või puljongit. Serveeri keedikartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee