Küpsetised

Pärmipannkoogid 

Toidutare, 24. mai 2005, 21:20
Lõkkepannil küpsetatud pärmipannkoogid maitsevad kõige paremini kohe kuumalt. Nende kõrvale võib pakkuda ka salateid.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl vesi
0.5 pakki pärm
5 dl nisujahu
1 tl sool
2 sl oliivõli

Valmistamine
Lahusta pärm leiges vees. Lisa pool jahukogusest ja sega kokku vedel tainajuuretis. Kata rätikuga ning lase veidi aega soojas seista. Lisa ka muud taina koostisosad ja sõtku tainas vetruvaks. Kata rätikuga ning lase soojas kahekordseks kerkida. Jaga kerkinud tainas kaheksaks osaks, vormi neist lamedad koogid ja lase veel veidi kerkida. Pane koogid ilma rasvaineta üsna kuumale lõkkepannile ning küpseta mõlemalt poolt umbes 5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee