Lõunasöögi retseptid

Täissuitsuvorsti-kartulisalat 

Toidutare, 12. mai 2005, 20:29
Täissuitsuvorsti-kartulisalat kurgi ja tomatiga kastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
7 tk keedetud kartul
1 tk (väike) Punane sibul
100 g täissuitsuvorst
2 tk marineeritud kurk
1 vars Varsseller
4 tk Tomat
0.5 tl Ürdisool
1 tk *munakollane
2 küünt Küüslauk
2 sl sidrunimahl
2 ml sool
1 dl õli
1 dl kooresegune hapupiim
2 tl tomatipüree
0.5 dl Basiilik (värske)
või
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)

Valmistamine
Koori keedetud külmad kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Lõika täissuitsuvorst ning marineeritud kurk tükkideks, sellerivars õhukesteks viiludeks ja tomatid väikesteks sektoriteks. Pane salati ained kihiti serveerimiskaussi. Sega kumerapõhjalises kausis munakollase hulka peenestatud küüslauguküüned, sidrunimahl ja sool. Lisa väikeste osade kaupa ning tugevasti kloppides õli. Lahjenda kastet, lisades kooresegust hapupiima. Pane juurde tomatipüree, peenestatud värske basiilik ja vajaduse korral pipart ning soola. Vala kaste salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee