Lõunasöögi retseptid

Juustu-kartulisalat 

Toidutare, 22. veebruar 2008, 13:49
Juustu-kartulisalat kurgi ja viinamarjadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
6 tk keedetud kartulid
1 väike tükk Porrulauk
100 g edami juust
2 tk marineeritud kurk
1 tükk Kurk
100 g Viinamarjad
0.5 dl *õli
0.5 dl apelsinimahl
1 sl veiniäädikas
1 sl sinep
1 tl sool
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
Tüümian

Valmistamine
Koori külmad keedetud kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika porru õhukesteks rõngasteks ning juust, marineeritud kurk ja värske kurk tükkideks või kuubikuteks. Poolita viinamarjad ja eralda seemend. Pane kõik salatiained serveerimiskaussi. Sega kaste väikeses purgis loksutades ning vala salatile. Enne serveerimist lase salatil seista paar tundi külmas. Sega seda vahetevahel, et kaste ühtlaselt kartulitesse imenduks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee