Kiudainerikkad toidud

Singi-mozzarellapirukas 

Toidutare, 26. november 2008, 12:43
Singi-mozzarellapirukas Jaan Heinmaa
Pune annab singi-juustupirukale meeldiva maitsenüansi, mõnusalt krõbe tainas täiendab seda veelgi.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
150 g või
1 dl kiirkartulipudrujahu
1.5 dl nisujahu
1 sl külm vesi
200 g *singiviilud
1 purk (290 g) viilutatud šampinjonid
3 tk muna
2 dl vahukoor
1.5 sl Pune
Must pipar
300 g mozzarella juust

Valmistamine
Sega omavahel toasoe või, kartulipudrujahu ja nisujahu. Lisa külm vesi ja sega, kuni tainas on ühtlane. Suru see 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Täidise jaoks viiluta sink ja nõruta šampinjonid. Sega omavahel munad ja vahukoor. Lisa pool riivitud mozzarella juustust. Pane põhjale singiviilud ja seened. Riputa üle pune ja musta pipraga. Vala peale juustu-piima-muna segu. Puista peale teine pool riivitud mozzarella juustust. Küpseta ahju allosas 175°C juures 40 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee