8. mai 2005, 18:14
Rabarberivorm leivaga
Rabarbrivormi leivaga serveeri kuumalt vanillikastme või piimaga.
Kogus: kuuele
Koostisosad
400 g leib
400 g peeneks tükeldatud rabarber
8 sl suhkur
Vanill- või vanilliinsuhkur
riivitud pähklid või mandlid
2 tk muna
0.5 sl jahu
1 sl või
riivleib
Valmistamine
Kuumakindlasse (läbipaistvasse) ahjuvormi asetada kiht leivaviile. Suhkur, vanillsuhkur ja riivitud pähklitega segatud rabarber kallata leivaviiludele ning rabarbrile valada jahuga segatud lahtiklopitud munad. Viimaseks kihiks panna leivakuubikud või riivleiba. Peale asetada võitükikesed. Küpsetada ahjus 40-45 minutit. Süüa kuumalt vanillikastme või piimaga.
Kommentaarid (0)