Kiudainerikkad toidud

Rabarberivorm leivaga 

Toidutare, 8. mai 2005, 18:14
Rabarbrivormi leivaga serveeri kuumalt vanillikastme või piimaga.

Kogus: kuuele

Koostisosad
400 g leib
400 g peeneks tükeldatud rabarber
8 sl suhkur
Vanill- või vanilliinsuhkur
riivitud pähklid või mandlid
2 tk muna
0.5 sl jahu
1 sl või
riivleib

Valmistamine
Kuumakindlasse (läbipaistvasse) ahjuvormi asetada kiht leivaviile. Suhkur, vanillsuhkur ja riivitud pähklitega segatud rabarber kallata leivaviiludele ning rabarbrile valada jahuga segatud lahtiklopitud munad. Viimaseks kihiks panna leivakuubikud või riivleiba. Peale asetada võitükikesed. Küpsetada ahjus 40-45 minutit. Süüa kuumalt vanillikastme või piimaga.