Lõunasöögi retseptid

Porru-porgandisalat 

Toidutare, 3. mai 2005, 14:36
Porru-porgandi-sellerisalat koorekastmes salatilehtedel.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Porgand
100 g Juurseller
1 tk (väike) Porrulauk
100 g puhastatud kreeka pähklid
1 sidruni mahl
1 tl mesi
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1.25 dl vahukoor
salatilehed

Valmistamine
Puhasta (kaabi) ja pese porgandid ning juurseller, riivi peenelt. Puhasta, pese ja nõruta porru. Lõika valge osa väga õhukesteks rõngasteks. Purusta kreeka pähklid. Sega sidrunimahlast, meest, soolast, värskelt jahvatatud mustast piprast ja vahukoorest kokku salatikaste ning lisa ülejäänud salatiainetele. Serveeri salatilehtedel.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee