Lõunasöögi retseptid

Peedisalat mozzarella´ga 

Toidutare, 3. mai 2005, 14:22
Peedisalat apelsini, sibula ja mozzarella juustuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Peet
2 tk Apelsin
1 tk Punane sibul
2 sl Balsamiäädikas
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1 sl värskelt riivitud mädarõigas
5 sl vahukoor
150 g mozzarella juust
1 pott Kress-salat

Valmistamine
Keeda peete umbes 20 minutit, "ehmata" külma veega, koori ja lõika kangideks. Koori apelsinid ja eralda viljaliha kelmetest. Koori sibul ning lõika ribadeks. Salatikastmeks sega balsamäädikas soola, värskelt jahvatatud musta pipra ja mädarõikaga, lisa vahukoor. Sega kaste salatiainetega. Lõika mozzarella juust kuubikuteks ja riputa salatile. Puista kaunistuseks peale kress-salati lehti.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee