Vegan toidud

Selleri-kreeka pähkli salat 

Toidutare, 3. mai 2005, 14:00
Varssellerisalat punasiguri, pirni ja kreeka pähklitega õli-äädikakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Varsseller
1 tk väike punasigur
2 tk Pirn
20 tk poolik kreeka pähkel
2 sl sidrunimahl
1 tl Äädikas
4 sl kreeka pähkli õli
sool
värskelt jahvatatud must pipar

Valmistamine
Puhasta varsseller, kasuta salatiks ainult keskmisi õrnu varsi. Pese ja lõika seller tükkideks. Pese ja kuivata punasigur, lõika tükkideks. Pese pirnid ja eemalda südamikud ning tükelda viljaliha. Sega kokku salatiained. Riputa peale purustatud kreeka pähklid. Salatikastmeks sega kokku sidrunimahl ja äädikas, lisa õli ja maitsesta soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Vala kaste salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee