Lõunasöögi retseptid

Peedisalat III 

Toidutare, 3. mai 2005, 13:41
Peedi-kartuli-sellerisalat hapukoorekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g Peet
250 g Juurseller
250 g kartul
1 tl vedel mesi
1 tl Mädarõigas
3 sl puuviljaäädikas
sool
5 sl sojaõli
4 sl hapukoor
1 pott Kress-salat
100 g päevalilleseemned
värskelt jahvatatud must pipar

Valmistamine
Pese peedid, juurseller ja kartulid. Keeda iga juurvilja eraldi umbes 20 minutit, seejärel koori. Lõika peedid kangideks, seller ja kartulid kuubikuteks. Sega salatikausis kokku mädarõigas, mesi, äädikas, sool ja värskelt jahvatatud must pipar. Klopi sisse õli ja hapukoor. Vala kaste salatiainetele ja jäta umbes 1 tunniks seisma. Kaunista salat salatkressilehtedega. Kuivrösti pannil päevalilleseemned ja puista salatile.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee