Linnuliha retseptid

Sojaidanditest salat 

Toidutare, 15. märts 2011, 12:22
Sojaidanditest salat pirni ja suitsukalkuniga õli-äädikakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g sojaoa idandid
1 tk Pirn
1 tk Punane sibul
1 kimp Murulauk
150 g suitsutatud kalkunirind
2 sl valge veini äädikas
2 sl šerri
sool
värskelt jahvatatud must pipar
6 sl pähkliõli
2 sl seesamiseemned
1 sl toiduõli

Valmistamine
Pese sõelal idandid külma veega ja nõruta korralikult. Koori ja viiluta sibul. Pese pirn, eemalda südamik ning lõika viljaliha õhukesteks viiludeks. Loputa ja haki murulauk. Lõika kalkunirind kuubikuteks. Valmista äädikast, šerrist, soolast, värskelt jahvatatud mustast piprast ja pähkliõlist salatikaste, sega salatiainetega ja lase 15 minutit tõmmata. Rösti seesamiseemned õlis helepruuniks ja riputa salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee