Väherasvased toidud

Kurgi-idusalat 

Toidutare, 3. mai 2005, 11:46
Kurgi-idusalat vürtsikas õli-äädikakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk värske pikk kurk
1.5 tl sool
250 g sojaoa idud
1 küüs Küüslauk
1.5 cm ingverijuur
0.5 tl Sidrunipipar
5 sl seesamõli
3 sl riisiäädikas

Valmistamine
Koori ja tükelda kurk, riputa peale soola ja jäta 30 minutiks seisma. Pane sojaoa idud sõelale, loputa külma veega ja lase nõrguda. Koori küüslauguküüs ja ingverijuur, haki peeneks ja sega sidrunipipra, õli ning äädikaga. Tupsuta kurgitükid kuivaks ja sega idude ning salatikastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee