Vegan toidud

Hispaania salat 

Toidutare, 3. mai 2005, 11:33
Roheline salat tomati ja sibulaga.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Sibul
sool
1 tk peasalat
2 tk suur tomat
2 sl veiniäädikas
5 sl oliivõli

Valmistamine
Koori sibul ja lõika õhukesteks rõngasteks, pane salatikaussi ja riputa peale soola. Puhasta, pese ja kuivata salat ning rebi suupärasteks tükkideks. Pese tomatid, lõika välja südamikud ja viiluta. Aseta salat ja tomatilõigud sibulatele. Piserda peale õli ja äädikat ning sega korralikult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee