Lõunasöögi retseptid

Roheline salat granaatõunaga 

Toidutare, 3. mai 2005, 11:11
Roheline salat granaatõuna ja koorekastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk peasalat
1 sidruni mahl
1 sl suhkur
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1 tl Äädikas
2 dl vahukoor
1 tk Granaatõun

Valmistamine
Valmista salatikaste sidrunimahlast, suhkrust, äädikast, soolast ja piprast. Lisa peene joana vahukoor ja klopi kuni kreemja konsistensi saamiseni. Aseta salatilehed taldrikule ja kalla peale salatikaste. Poolita granaatõun, eemalda teelusikaga seemned ja riputa salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee