Jogurti-rabarberipirukas
Küpsetised
4. jaanuar 2008, 15:58

Jogurti-rabarberipirukas

Huvitava maitsega jäätisejogurt muudab selle piruka suussulavaks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 dl fariinsuhkur
2.5 dl jahu
0.5 dl Kaerakliid
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tk muna
1 dl õli
1 dl jäätisejogurt (Mumuu)
5 dl *tükeldatud rabarber
3 sl suhkur
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tk *muna
2 dl jäätisejogurt
0.5 dl suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Sega omavahel fariinsuhkur, jahu, kaerakliid, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa muna, õli ja jogurt. Suru tainas 24 cm läbimõõduga võitatud vormi põhja ja äärtele. Kata rabarberitükkidega ja puista üle kaneeli-suhkru seguga. Sega muna, jogurt, suhkur ja vanillsuhkur. Kalla segu rabarberitükkidele. Küpseta ahjus 200°C juures 30-35 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.