Küpsetised

Jogurti-rabarberipirukas 

Toidutare, 4. jaanuar 2008, 15:58
Jogurti-rabarberipirukas 
Huvitava maitsega jäätisejogurt muudab selle piruka suussulavaks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 dl fariinsuhkur
2.5 dl jahu
0.5 dl Kaerakliid
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tk muna
1 dl õli
1 dl jäätisejogurt (Mumuu)
5 dl *tükeldatud rabarber
3 sl suhkur
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tk *muna
2 dl jäätisejogurt
0.5 dl suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Sega omavahel fariinsuhkur, jahu, kaerakliid, küpsetuspulber ja vanillsuhkur. Lisa muna, õli ja jogurt. Suru tainas 24 cm läbimõõduga võitatud vormi põhja ja äärtele. Kata rabarberitükkidega ja puista üle kaneeli-suhkru seguga. Sega muna, jogurt, suhkur ja vanillsuhkur. Kalla segu rabarberitükkidele. Küpseta ahjus 200°C juures 30-35 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee