Lõunasöögi retseptid

Porrusupp munadega 

Toidutare, 18. aprill 2005, 18:16
Porrusupp maitserohelise ja munadega. Porrulaugu asemel võib kasutada ka sibulat.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk sibul või porrulauk
200 g Valge peakapsas
1 tk petersellijuur
1 sl või või margariin
1 l vesi
2 tk puljongikuubik
sool
1 leht Loorber
maitsetaimed
hakitud petersellilehed
3 tk kõvaks keedetud munad

Valmistamine
Sibulad või porrulaugud, kapsas ja petersell lõigatakse peenteks ribadeks ning hautatakse keedunõu põhjas sulatatud rasvaines. Lisatakse vesi, puljongikuubikud ja maitseained ning keedetakse kaanega kaetult 10-15 minutit. Kuum supp tõstetakse taldrikutesse jaotatud tükeldatud munadele ja maitserohelisele.