Lõunasöögi retseptid

Singitäidisega võileivatort 

Toidutare, 5. mai 2008, 14:38
 
Kurgisalat annab võileivatordile võrratu maitse ja võlub ära ka meespere. Valmista tort kindlasti eelmisel päeval, et see jõuaks läbi imbuda.

Koostisosad
18 tk röstileivaviil
TÄIDIS
400 g Sink (taine)
200 g Toorjuust (murulauguga)
400 g Kurgisalat (Felix)
3 dl Majonees
1 dl Maitsestamata jogurt või hapukoor
KASTE
2 dl Majonees
2 dl Hapukoor või maitsestamata jogurt
1.5 tl Liha üldmaitseaine
KAUNISTAMISEKS
1 tk Paprika (punane)
1 tk Paprika (kollane)
Aedtill
Petersell
100 g Singiviilud

Valmistamine
Lõika sink kuubikuteks. Vahusta mikseriga toasoe toorjuust, mõõda hulka jogurt ja majonees ning sega veel. Lisa kurgisalat ja singikuubikud, sega lusikaga segamini. Lao serveerimisalusele 6 viilu röstileiba (kolm viilu kahes reas). Soovi korral lõika leivaviiludelt õhukeselt ära ääred, et tort jääks ilusama kujuga. Määri peale kolmandik täidisest. Lao veel kaks kihti leiba, määrides vahele, peale ja külgedele õhukeselt täidist. Kata fooliumiga ja aseta järgmise päevani külmkappi. Kaunista vahetult enne serveerimist. Selleks sega kokku kaste ning kata tort pealt ja külgedelt. Lõika paprikad väikesteks kuubikuteks, haki till ja petersell. Puista tilli-petersellisegu külgedele, lao singiviilud (rulli keeratuna) tordi keskele ja kaunista ümbert paprikakuubikutega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee