Linnuliha retseptid

Kanasalat peolauale 

Toidutare, 5. september 2008, 11:18
Kanasalat peolaualeFoto: Jaan Heinmaa
Mõnusalt küüslaugumaitseline ja ääretult lihtsalt valmistatav salat.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk keedetud või grillkana
300 g kuivatatud mustad ploomid
4 tk kreeka pähkel
300 g *majonees või hapukoor
4 küünt Küüslauk

Valmistamine
Lõika kanaliha väikesteks tükikesteks. Tõsta suurele taldrikule pool kanalihast, seejärel hakitud või läbi hakklihamasina aetud ploomid ja ülejäänud pool kanast. Sega majonees või hapukoor pressitud küüslauguga ning vala kaste salatile. Raputa üle hakitud kreeka pähklitega. Hoia salatit paar tundi või järgmise päevani külmas.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee