Linnuliha retseptid

Kihiline kanasalat 

Toidutare, 16. aprill 2005, 07:24
Marineeritud kõrvits ja ploomikompott annavad kana-makaronisalatile kergelt magusa maitse ja lisavad mahlakust.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g keedetud makaronid
400 g keedetud, küpsetatud või grillitud kana
4 tk keedetud muna
2 tk Õun
160 g marineeritud kõrvits
240 g marineeritud või kompotiploomid
160 g *majonees
240 g hapukoor
sidrunimahl
suhkur
sool
peenestatud muskaatpähkel

Valmistamine
Lõika kanaliha väikesteks tükkideks. Tükelda õun, kõrvits ja ploomid ning haki munad. Lao salatiained kihiti klaaskaussi: kõigepealt makaronid, siis kanaliha, edasi muna, õun, kõrvits ja ploomid. Sega omavahel majonees ja hapukoor ning maitsesta. Vala kaste salatile ja jäta mõneks tunniks või järgmise päevani maitsestuma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee