Salati retseptid

Juustu-veiselihasalat 

Toidutare, 26. august 2011, 05:56
Juustu-veiselihasalatFoto: Jaan Heinmaa
Salat sobib söömiseks nii iseseisva roana kui ka leiva peal. Hapukas tarretis annab sellele võrratu maitsenüansi.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g keedetud veiseliha
300 g marineeritud kurk
150 g juust
200 g majonees
2 sl *želatiin
0.5 dl vesi
1 dl hapu kontsentreeritud mahla (punase sõstra, jõhvika või pohla)

Valmistamine
Tarretise valmistamiseks paisuta želatiini külmas vees ja sulata kuuma vee vannil üles. Sega see hapu kontsentreeritud mahlaga ja pane vähemalt ööpäevaks külma, nii saad tugevama želee. Lõika kõik salatiained ribadeks, juustu võid ka jämedama riiviga riivida. Viimasena lisa tükeldatud tarretis. Sega salatikomponendid koos kastmega ettevaatlikult läbi ja serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee