Linnuliha retseptid

Salat "Castello" 

Toidutare, 7. november 2008, 10:41
Salat "Castello" Jaan Heinmaa
Suitsukanamaitseline salat, millele annavad huvitava maitsenüansi soolapähklid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g väiksed makaronid
1 tk suitsukana koib
200 g soolapähklid
5 tk Porgand
5 tk Õun
2 dl *majonees
2 dl hapukoor või maitsestamata jogurt

Valmistamine
Keeda makaronid ja vala üle külma veega. Eralda suitsukanakoivast liha ja tükelda. Haki soolapähklid, riivi porgandid ja õunad jämeda riiviga või lõika ribadeks. Sega majonees ja hapukoor kastmeks, soovi korral maitsesta soolaga. Sega kaste salatiainetega ja lase enne serveerimist külmas veidi maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee