Lõunasöögi retseptid

Herne-porgandisupp 

Toidutare, 18. aprill 2005, 17:58
Lihata herne-porgandisupp.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l vesi
2 dl kuivatatud herned
3 tk Porgand
0.5 tk Porrulauk
või
0.5 tk Sibul
1 tükike Juurseller
1 sl või
Meliss
või
Piparrohi
sool
3 sl piim või hapukoor
maitseroheline

Valmistamine
Leota herneid üleöö külmas vees ja pane siis sama veega keema. Kui herned on poolpehmed, lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud porgandid ja keeda neid üheskoos. Haki porrulauk või sibul ja seller ning hauta neid rasvas. Lisa need peaaegu valmis supile. Keeda üheskoos veel 6-8 minutit, maitsesta soola ja maitsetaimedega. Serveerimisel pane supisse piima või hapukoort ja puista peale maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee