Kalatoitude retseptid

Kreveti-paprikasalat 

Toidutare, 7. november 2008, 10:34
Kreveti-paprikasalatFoto: Jaan Heinmaa
Krõmpsuv lillkapsas koos krevettide, riisi ja paprikaga pakub kergelt teravamaitselises kastmes võrratuid maitseelamusi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk väike lillkapsas
1 tk punane paprika
1 tk roheline paprika
50 g mustad kivideta oliivid
200 g kooritud krevetid
2.5 dl keedetud riis
1.5 tk Sibul
2 dl *majonees
1 dl maitsestamata jogurt
1 dl Tšillikaste
sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika lillkapsas õisikuteks ja paprika viiludeks, pane 3-4 minutiks keevasse vette. Tükelda oliivid ja haki sibul. Sega kõik salatiained kokku. Kastmeks sega omavahel majonees, jogurt ja tšillikaste, vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Vala kaste salatile ning sega läbi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee