Kalatoitude retseptid

Kreveti-paprikasalat 

Toidutare, 7. november 2008, 10:34
Kreveti-paprikasalatFoto: Jaan Heinmaa
Krõmpsuv lillkapsas koos krevettide, riisi ja paprikaga pakub kergelt teravamaitselises kastmes võrratuid maitseelamusi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk väike lillkapsas
1 tk punane paprika
1 tk roheline paprika
50 g mustad kivideta oliivid
200 g kooritud krevetid
2.5 dl keedetud riis
1.5 tk Sibul
2 dl *majonees
1 dl maitsestamata jogurt
1 dl Tšillikaste
sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika lillkapsas õisikuteks ja paprika viiludeks, pane 3-4 minutiks keevasse vette. Tükelda oliivid ja haki sibul. Sega kõik salatiained kokku. Kastmeks sega omavahel majonees, jogurt ja tšillikaste, vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Vala kaste salatile ning sega läbi.