Salati retseptid

Kolme kihi salat 

Toidutare, 7. november 2008, 10:29
Kolme kihi salat Jaan Heinmaa
Lahe ja omapärane köögivilja-juustusalat neile, kellele maitseb peet. Valmista salat klaaskaussi, kust värvid kenasti mõjule pääsevad.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk suurem keedetud porgand
1 dl rosinad
3 küünt Küüslauk
300 g juust
2 tk keedetud peet
1.5 dl kreeka pähklid
majonees
kaunistamiseks maitseroheline

Valmistamine
1. Lao salat kihiti klaaskaussi. Esimese kihi jaoks sega jämedalt riivitud porgand rosinatega ja kata pealt majoneesiga.
2. Teiseks kihiks sega jämedalt riivitud juust küüslauguga ja kata pealt majoneesiga.
3. Kolmanda kihi tarvis sega jämedalt riivitud peet purustatud kreeka pähklitega ja kata pealt majoneesiga. Torka kahvliga salatisse mõned augud, et majonees ühtlaselt sisse imbuks. Jäta paariks tunniks külma.
4. Kaunista hakitud maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee