Linnuliha retseptid

Kalkunitarretis 

Toidutare, 15. aprill 2005, 00:21
Atraktiivse välimusega tervislik roog sobib suurepäraselt pidulikule külmlauale või kuuma kartuliga kergeks lõunasöögiks.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl želatiin
6 sl vesi
1 tk punane paprika
0.3 tk pikk kurk
5 dl keefir või maitsestamata jogurt
150 g suitsukalkun
2 dl vahukoor
Petersell
Aedtill

Valmistamine
Leota želatiin külmas vees ja sulata madalal kuumusel, lase jahtuda. Lõika kalkun, paprika ja kurk väikesteks kuubikuteks, peenesta petersell ja till. Kasta tarretisevorm vee all märjaks. Puista vormi põhja till ja petersell, seejärel paprikakuubikud, kurk ja kalkun. Vahusta koor ja sega hulka keefir, peene nirena ka jahtunud želatiin. Kalla kaste vormi, kata pealt kile või kaanega ja pane järgmise päevani (või vähemalt 3-4 tunniks) külma. Kummuta vormist välja ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee