Taimetoidu retseptid

Arbuusi-juustusuupisted 

Toidutare, 14. aprill 2005, 22:29
Magus arbuus ja soolane juust täiendavad teineteist suurepäraselt. Võid nii arbuusi kui ka juustu juba varem kuubikuteks lõigata ja kokku panna vahetult enne serveerimist.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 tk Arbuus
värske münt
300 g fetajuust

Valmistamine
Lõika arbuus kuubikuteks ja eemalda seemned. Tõsta juustukuubikud serveerimisalusele ja kata mündilehtedega. Aseta kõige peale arbuusikuubikud ja torka suupiste tikuga läbi. Hoia kuni serveerimiseni jahedas (soovitatavalt mitte üle 3 tunni). Antud kogustest saab 40 suupistet.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee